Actualitat

Arrimadas: “Els partits independentistes estan salivant davant un Govern de Sánchez feble i lligat de peus i mans per ells”

by cscatalunya — 5 juny 2018 @ 11:28
Comparte

Rivera assegura que el sistema bipartidista està donant "els seus últims cops de cua" i afirma que la inestabilitat política “s'arreglarà quan votin els espanyols"

Madrid, dimarts 5 de juny del 2018. “Els partits independentistes estan salivant políticament davant un Govern de Pedro Sánchez feble, lligat de peus i mans per ells, i amb 84 diputats”, ha afirmat la portaveu nacional de Ciutadans (Cs), Inés Arrimadas, que a més ha advertit al cap de l’Executiu, Pedro Sánchez, que “els partits independentistes i separatistes no donen el seu suport a canvi de res”.

Arrimadas, que ha participat en l’esmorzar de l’Àgora de El Economista, ha afirmat que “els partits separatistes no es tallen dient que actuaran sempre contra els interessos d’Espanya”, i li ha exigit a Sánchez que “no utilitzi com a moneda de canvi als milions d’espanyols no independentistes”. En aquest sentit, ha assegurat que “fer cas a les exigències de Torra és fer cas a les exigències dels partits separatistes i no a les de tots els catalans”.

“Comencem malament si Sánchez diu que cal sortir corrents de Catalunya i que parlar amb Catalunya és parlar amb el senyor Torra”, ha dit Arrimadas, que també ha assegurat que “si tinguéssim una llei electoral justa ningú sabria qui és Torra”. “Però el vell bipartidisme sap que no pot fer-li això als seus companys de viatge”, ha subratllat.

En aquest sentit, la portaveu nacional de Cs ha exigit a l’Executiu “que protegeixi als catalans de la flagrant violació dels seus drets per part del Govern de la Generalitat”. També ha assegurat que la formació liberal “farà una oposició seriosa i responsable” i que “quan finalment se’ls doni la paraula als espanyols, Cs dissenyarà des del Govern un projecte estratègic per a tots”.

El president de Cs, Albert Rivera, que va donar pas a la intervenció d’Arrimadas, també va recalcar que la formació liberal “ha treballat i treballarà per tots els espanyols durant els mesos que duri la legislatura en la qual assistim als últims cops de cua d’un sistema bipartidista que agonitza, d’enfrontaments entre vermells i blaus”.

En aquest sentit, Rivera ha afirmat que Cs “ha de ser part de la solució dels problemes dels espanyols” i que l’actual situació d’inestabilitat política “se solucionarà quan se’ls deixi votar per obrir una nova etapa de modernitat perquè l’Espanya que ve serà millor que l’Espanya que surt avui en els diaris”.

 

Volver a ACTUALIDAD