Actualitat

Carrizosa: “Torrent posa de nou el Parlament al servei dels partits separatistes en impedir que l’Oposició pregunti al President en la sessió de control”

by cscatalunya — 5 juny 2018 @ 14:24
Comparte

El portaveu de Cs demana arribar a un acord sobre l'ús de "símbols polítics" en l'hemicicle i insisteix que "els escons del Govern han d'estar lliures d'ideologies perquè representen a tots els catalans"

Parlament de Catalunya, dimarts 5 de juny del 2018. “Torrent posa de nou el Parlament al servei dels partits separatistes en impedir que l’Oposició pregunti al President en la sessió de control”. Així ho ha dit el portaveu de Ciutadans (Cs) en el Parlament, Carlos Carrizosa, que ha criticat que el president de la Cambra catalana estigui “protegint” al president de la Generalitat, Quim Torra, en decidir “unilateralment que no hi hagi sessió de control” al President com estableix el reglament de la institució.

El portaveu de la formació taronja ha explicat que, encara que Quim Torra comparegui demà per explicar la composició del seu govern, ha de respondre igualment les preguntes dels partits de l’Oposició. “Aquesta decisió posa una altra vegada el Parlament al servei del govern de la Generalitat que està en mans d’un president conegut pels seus discursos xenòfobs, supremacistes i racistes”, ha sentenciat.

Sobre l’ús de “símbols polítics” en l’hemicicle, Carlos Carrizosa ha criticat que en la Junta de Portaveus d’avui no s’hagi arribat a cap acord per evitar que s’utilitzin en la bancada del govern. “Els escons del Govern han d’estar lliures d’ideologia política perquè han de representar a tots els catalans”, ha reiterat, i ha insistit que des de Ciutadans seguiran “defensant un Parlament en el qual no s’instal·li una guerra de símbols polítics”.

També s’ha referit a la denúncia que Toni Comín ha interposat sobre el jutge Pablo Llarena. Considera que l’únic que vol és “allargar la seva raó de ser en la política i seguir cobrant sense venir a treballar”. “Aquesta decisió només busca allargar el seu modus vivendi de cobrar sense venir a treballar”, ha conclòs.

Volver a ACTUALIDAD