Actualitat

Arrimadas, sobre la trobada amb Torra: “No em puc donar per convidada a una reunió en una institució presidida per un símbol independentista que expulsa a milions de catalans”

by cscatalunya — 7 juny 2018 @ 12:20
Comparte

La líder de Cs anirà aquest dissabte a Vic per denunciar que“l'independentisme vol expulsar de l'espai públic als qui no pensen com ells”, després de denegar-los el permís per celebrar un acte

Parlament de Catalunya, dijous 7 de juny del 2018. “No em puc donar per convidada a una reunió en una institució presidida per un símbol independentista que expulsa a milions de catalans”. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya i portaveu nacional del partit, Inés Arrimadas, en referència a la reunió que hi ha prevista  demà en el Palau de la Generalitat amb el President, Quim Torra, on hi ha instal·lada una pancarta amb“un llaç groc que demostra que l’actual Govern només representa als qui porten un llaç groc”.

Arrimadas ha apel·lat “al diàleg, però dins d’unes premisses bàsiques democràtiques: no amenaçar amb plans il·legals, respectar a tots els catalans, pensin com pensin, i garantir la neutralitat institucional”.Considera que “les primeres actuacions de Torra han anat en sentit contrari, perquè ha amenaçat amb seguir amb els plans il·legals de Puigdemont que ens han portat fins aquí”. Per això, li ha demanat al President que “recapaciti” perquè si no ho fa estarà demostrant que “no vol diàleg, sinó confrontació”. La líder de Ciutadans enviarà una carta* a Quim Torra per “explicar-li aquestes qüestions” “donar-li l’oportunitat” que“rectifiqui”. 

D’altra banda, la també cap de l’Oposició a Catalunya ha anunciat que assistirà aquest dissabte a Vic per “denunciar públicament que l’independentisme vol expulsar de l’espai públic als qui no pensen com ells”. Ho ha dit després que l’Ajuntament de Vic, governat pels partits separatistes, hagi denegat el permís “al partit que ha guanyat les eleccions a Catalunya per celebrar un ‘encuentro ciudadano’”.

“No aconseguiran callar-nos i seguirem insistint que els carrers, les platges i els edificis públics són de tots els catalans”, ha conclòs.

Volver a ACTUALIDAD