Actualitat

Inés Arrimadas: “La primera mesura de Sánchez ha estat donar via lliure a Torra perquè es gasti els diners de tots els catalans en el seu pla il·legal”

by cscatalunya — 8 juny 2018 @ 17:37
Comparte

La líder de Cs a Catalunya anuncia que el seu partit demanarà la compareixença de Sánchez al Congrés per a“que expliqui el seu pla de Govern i com pensa protegir als catalans”

Barcelona, divendres 8 de juny del 2018. “La primera mesura de Pedro Sánchez ha estat donar via lliure al govern de Quim Torra perquè es gasti els diners de tots els catalans en el seu pla il·legal”. Així ho ha dit la líder de l’Oposició a Catalunya i portaveu nacional de Ciutadans (Cs), Inés Arrimadas, després que la portaveu del nou Govern d’Espanya, Isabel Celaá, hagi anunciat en la roda de premsa posterior al Consell de Ministres l’aixecament del control financer a la Generalitat. En aquest sentit, ha criticat que “mentre el Govern augmenta el pressupost de Tv3 en 20 milions i activa les ambaixades per a fer propaganda independentista, Sánchez li premia deixant sense control les seves finances”. Per això, ha anunciat que Cs demanarà la compareixença de Sánchez al Congrés dels Diputats per a “que expliqui el seu pla de Govern i com pensa defensar els drets de tots els catalans”.

En una roda de premsa en la seu del partit a Barcelona, Inés Arrimadas ha assegurat que ja sap “a canvi de què” els partits nacionalistes van donar suport a la moció de censura. En aquest sentit, ha defensat que des de Cs no poden “canviar la corrupció del PP per un PSOE que deixa fer als nacionalistes el que volen i al marge de la llei”. “Volem que els espanyols decideixin en les urnes el pròxim Govern d’Espanya”, ha afegit després de recordar-li al president del Govern que “quan parli amb Torra no parlarà amb Catalunya sinó amb el separatisme”.

Volver a ACTUALIDAD