Actualitat

Arrimadas: “Els partits separatistes no ens faran callar ni ens expulsaran de Catalunya; avui som a Vic per defensar milions de catalans “

by cscatalunya — 9 juny 2018 @ 13:10
Comparte

La líder de Cs a Catalunya demana al govern de Pedro Sánchez que"protegeixi els milions de catalans que veuen vulnerats els seus drets pel govern de Torra"

Vic, dissabte 9 de juny de 2018. “Els partits separatistes no ens faran callar ni ens expulsaran de Catalunya. Avui som a Vic per defensar milions de catalans “. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (Cs) i Cap de l’Oposició a Catalunya, Inés Arrimadas, en declaracions als mitjans de comunicació després que l’ajuntament de Vic hagi impedit la celebració d’un acte polític de la formació taronja en aquesta ciutat. Arrimadas ha reiterat que tot i això, des de Ciutadans seguiran defensant “la llibertat, la igualtat i la convivència que han trencat els partits separatistes durant tants anys”. “No ens faran pasar per ‘l’aro del separatisme’ “, ha sentenciat.

Acompanyada dels diputats de Ciutadans al Parlament de Catalunya, Arrimadas ha criticat que el president de la Generalitat no hagi fet ni un gest per acabar amb la divisió que hi ha a Catalunya, sinó tot el contrari: “s’ha ratificat en la il·legalitat i en la confrontació“. En aquest sentit, ha criticat “la concessió de 20 milions d’euros més a TV3, la neteja ideològica en la cúpula dels Mossos d’Esquadra, la utilització de les ambaixades a l’estranger per parlar del ‘Procés’ o l’expulsió de milions catalans de la vida pública amb símbolsindependentistes“.

Davant d’aquesta situació, la Cap de l’Oposició a Catalunya i portaveu nacional de Cs ha criticat que Pedro Sánchez doni “via lliure als separatistes” a canvi d’haver votat a favor en la seva moció de censura, en referència a la decisió de Sánchez de aixecar el control financer al Govern de la Generalitat. “Els torna el favor i els posa una catifa vermella perquè pugui seguir gastant els diners de tots en el ‘Procés’ independentista”, ha lamentat. I li ha recordat que “quan parla amb Torra parla només amb el separatisme, no amb tot Catalunya”.

Finalment Arrimadas ha instat Pedro Sánchez a “protegir els milions de catalans que veuen vulnerats els seus drets pel govern de Torra”. “Sánchez no pot mirar altra banda ni premiar-los dient que tenen via lliure per gastar al Procés“, ha conclòs la líder de Cs a Catalunya

 

 

Volver a ACTUALIDAD