Actualitat

Inés Arrimadas renúncia, de nou, als seus privilegis com a líder de l’Oposició a Catalunya

by cscatalunya — 10 juny 2018 @ 10:00
Comparte

La líder de Cs accepta el nomenament, però renúncia als drets d'aquesta figura política: un complement salarial i personal d'assessoria, entre d'altres

Barcelona, diumenge 10 de juny del 2018. La líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya i portaveu nacional del partit, Inés Arrimadas, torna a ser la líder de l’Oposició al Parlament després de constituir-se el nou Govern. No obstant això, mitjançant un escrit * a la Mesa d’aquesta institució, ha tornat a renunciar -com ja va fer el 2015, quan va ser nomenada per primera vegada líder de l’oposició- als privilegis que comporta aquesta figura política.

Entre d’altres privilegis que comporta ser la líder de l’Oposició i que preveu el Reglament de la cambra, Inés Arrimadas ha rebutjat el complement salarial i comptar amb més personal d’assessoria. (*) Adjuntem l’escrit a la Mesa del Parlament.

 

Volver a ACTUALIDAD