Actualitat

Sierra: “Sánchez està pagant les lletres de la hipoteca que va contreure amb els separatistes que van votar a favor de la seva moció de censura”

by cscatalunya — 10 juny 2018 @ 16:18
Comparte

La diputada de Cs reclama a Torra que "demostri que vol governar per a tots els catalans" i l'emplaça a "treure la simbologia partidista d'espais públics i a no cometre il·legalitats".

Barcelona, diumenge 10 de juny de 2018. “Sánchez està pagant les lletres de la hipoteca que va contreure amb els separatistes que van votar a favor de la seva moció de censura”. Així ho ha afirmat la diputada al Parlament de Catalunya, Sonia Sierra, en declaracions als mitjans de comunicació, en referència a la decisió del president del Govern de cedir el control dels comptes de la Generalitat als separatistes o les veus del nou executiu que parlen d’acostament dels polítics presos o la recuperació d’articles de l’Estatut declarats inconstitucionals.

“Estem preocupats quan veiem que es vulneren els drets tots catalans i es donen premis als que han intentat trencar Espanya i han creat una fractura a la societat catalana”, ha reiterat la diputada de Cs. En aquest sentit Sierra ha recordat a Pedro Sánchez que quan parla amb Torra “no escolta a Catalunya sinó les demandes dels separatistes que ja han anunciat que tornaran a cometre il·legalitats”. És per això que la diputada de la formació taronja li ha demanat que “protegeixi i escolti la veu de tots els catalans que veiem vulnerats els nostres drets”.

Davant la possibilitat que la líder de l’oposició, Inés Arrimadas, i el president de la Generalitat, mantinguin una trobada, Sonia Sierra, ha manifestat que “Ciutadans és el partit del diàleg” i ha emplaçat el president de la Generalitat a “demostrar que vol escoltar i governar per a tots els catalans “. En aquest sentit l’ha instat a “retirar la simbologia partidista dels espais públics, deixar d’insultar a tots els catalans i que es comprometi a no cometre il·legalitats”. “Si de veritat vol dialogar, cal demostrar-ho”, ha sentenciat la diputada de Cs.

Volver a ACTUALIDAD