Actualitat

Sonia Sierra: “Torra no ha fet cap gest pel diàleg i segueix demostrant que no vol governar per a tots els catalans”

by cscatalunya — 11 juny 2018 @ 11:08
Comparte

Cs presenta al Parlament una iniciativa per garantir el drets dels funcionaris a poder denunciar amb garanties i sense por la corrupció a l’Administració Pública

 “Torra no ha fet cap gest pel diàleg i segueix demostrant que no vol governar per a tots els catalans”. Així ho ha dit la diputada de Ciutadans (Cs), Sonia Sierra, en relació a la ronda de contactes del president de la Generalitat, Quim Torra, amb els líders dels grups parlamentaris catalans. En una roda de premsa a la seu del partit a Barcelona, ha assegurat que “Cs és el partit del diàleg”  i considera necessari que el president “deixi de dir que Espanya és una dictadura i despengi de la façana de la Generalitat aquesta pancarta que exclou la majoria dels catalans”.

Després que el seu grup parlamentari hagi registrat a la cambra catalana una Proposició de Llei* per “garantir el drets dels funcionaris a poder denunciar amb garanties i sense por la corrupció a l’Administració Pública”, ha destacat que moltes d’aquestes mesures per protegir les persones que volen posar en coneixement males pràctiques “no costa diners als catalans”. Per això, creu que “és una qüestió de voluntat política que aquesta iniciativa de Cs surti endavant”. I ha explicat que aquesta Proposició de Llei garanteix el drets dels funcionaris a la “confidencialitat, a la indemnitat laboral, a la informació, a rebre assessorament jurídic gratuït i a la indemnització per danys i perjudicis”, entre d’altres.

En resposta a la pregunta d’un periodista sobre les declaracions del Ministre d’Exterior, Josep Borrell, que aquest cap de setmana va dir que ‘Catalunya està a punt de l’enfrontament civil’, la diputada de Cs ha recordat que aquest dissabte l’Ajuntament de Vic va negar “al partit que ha guanyat les eleccions fer un acte al municipi” i que dijous es va impedir una conferència sobre Cervantes  la universitat pública: “Hi ha fractura social; això no es pot negar. Ens insulten i ens amenacen només per les nostres idees”.

(*) Adjuntem la Proposició de Llei de Ciutadans (Cs).
Prop. Llei Denunciants

Volver a ACTUALIDAD