Actualitat

Inés Arrimadas, sobre Torra: “No pot cosir la societat algú que no renuncia a la unilateralitat”

by cscatalunya — 13 juny 2018 @ 09:47
Comparte

La cap de l’Oposició anuncia, a Catalunya Ràdio, que Cs proposarà un ple monogràfic al Parlament per “recuperar les polítiques socials i la convivència”

“No pot cosir la societat algú que no renuncia a la unilateralitat”. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya i portaveu nacional del partit, Inés Arrimadas, en una entrevista en ‘El Matí’ de Catalunya Ràdio, on ha advertit que “no hi haurà una situació de normalitat a Catalunya fins que el Govern deixi d’amenaçar amb il·legalitats i respecti que Catalunya és de tots”. La també cap de l’Oposició ha mostrat la seva disposició a “dialogar” amb el President, Quim Torra, però no “mentre segueixi dient que seguirà amb el seu projecte il·legal i amb el símbol del llaç groc a la façana del Palau de la Generalitat, que exclou a milions de catalans”.

D’altra banda, Arrimadas ha anunciat que des de la formació taronja demanaran la celebració d’un ple monogràfic al Parlament per “recuperar les polítiques socials i la convivència a Catalunya”. Considera que és necessari fer un pla transversal de priorització de polítiques socials i que el Govern deixi de banda el seu “discurs de trencament”.

Volver a ACTUALIDAD