Actualitat

Ciutadans proposa crear, en el Parlament, una comissió de seguiment sobre polítiques per a persones amb discapacitat

by cscatalunya — 17 juny 2018 @ 13:37
Comparte

La portaveu d'Igualtat de Cs, Noemí de la Calle, insta als partits a“deixar a un costat el ‘procés’ i sumar-se a la iniciativa que és una necessitat real i una demanda històrica de les associacions”

La diputada de Ciutadans i portaveu d’Igualtat, Noemí de la Calle, ha proposat la creació d’una comissió de seguiment en la cambra catalana sobre les polítiques per a persones amb discapacitat* que considera “són les grans oblidades” i les que han patit “moltes retallades, especialment en matèria laboral”. Aquesta proposta de la formació taronja és una “demanda històrica de les entitats, que treballen per garantir els drets i la igualtat d’oportunitats de les persones amb discapacitat”.

“Hi ha molta feina per fer pel que fa a accessibilitat, combatre les altes taxes de desocupació, recursos assistencials i habitacionals, a més d’adaptar les lleis catalanes a la Convenció Internacional sobre els drets de les persones amb Discapacitat de Nacions Unides”, ha explicat la diputada de Cs. I ha instat a la resta de partits a “deixar a un costat el ‘procés’ i recuperar l’agenda social, sumant-se a la iniciativa per parlar d’un problema que ha de preocupar a tots”.

Volver a ACTUALIDAD