Actualitat

Inés Arrimadas trasllada a Torra la seva preocupació pel conflicte social a Catalunya i li demana que reflexioni sobre el seu pla il·legal

by cscatalunya — 19 juny 2018 @ 13:58
Comparte

La cap de l'Oposició truca al President i l’insta que “reflexioni sobre el que suposaria tornar a repetir els mateixos errors que han provocat aquesta situació de conflicte social a Catalunya"

La líder de Ciutadans (Cs) i cap de l’Oposició a Catalunya, Inés Arrimadas, va telefonar la setmana passada al president de la Generalitat, Quim Torra, per traslladar-li la seva“profunda preocupació pel conflicte social a Catalunya” i demanar-li que “reflexioni sobre el seu pla il·legal”. Ho va fer dies abans d’anunciar que la formació taronja ha demanat celebrar un ple monogràfic a la Cambra catalana per “debatre sobre com recuperar la convivència a Catalunya parlant del que ens uneix”.

Durant la trucada, Arrimadas va advertir al President que “la seva reiteració en la il·legalitat i la substitució dels símbols oficials pels símbols ideològics en edificis i espais públics exclou a milions de catalans i agreuja el conflicte social”. És per això que el va instar a “reflexionar sobre el que suposaria tornar a repetir els mateixos errors que han provocat aquesta situació de conflicte social”.

Una trucada cordial que es va produir el mateix dia en què Cs va presentar en el Parlament una Proposició de Llei per “garantir la neutralitat als espais públics i, per tant, garantir els drets de tots els catalans”, pensin com pensin.

Volver a ACTUALIDAD