Actualitat

Carrizosa a Puigneró: “Torra el va nomenar conseller per ser ‘l’arquitecte’ del chiringuito informàtic per utilitzar les dades de tots els catalans l’1-O”

by cscatalunya — 20 juny 2018 @ 10:04
Comparte

El portaveu de Cs insta al conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública a que "treballi per a tots els catalans i no vulneri les lleis"

“Torra li va nomenar per ser ‘l’arquitecte’ del chiringuito informàtic de Puigdemont i Junqueras per utilitzar les dades personals de tots els catalans l’1-O”. Així l’hi ha dit el diputat de Ciutadans (Cs) i portaveu del partit al Parlament, Carlos Carrizosa, al conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, en una pregunta de Cs al Govern sobre polítiques digitals. “Vostè és el llop que han posat a cuidar de les ovelles”, ha afegit després de demanar-li que treballi per a tots els catalans i no vulneri les lleis”.

En la sessió de control al Govern durant el ple de la cambra catalana, Carrizosa ha enlletgit a Puigneró que a les seves primeres declaracions com a conseller “es mostrés orgullós del seu paper en el referèndum il·legal de l’1-O, pel qual està sent investigat judicialment”. Per això, li ha preguntat sense obtenir resposta “quin és motiu del seu orgull” i si “creu que va ser nomenat per aquest paper”. I li ha recordat que “a qualsevol país democràtic hauria quedat inhabilitat”.

Després de fer un repàs de la seva trajectòria i explicar que, igual que Quim Torra, “també va fer tuits antiespanyols i supremacistes”, l’ha instat a que, “quan actuï com un CDR, miri el seu compte bancari i comprovi que el seu sou, que és superior al de Pedro Sánchez, ho paguem tots els catalans”.

Volver a ACTUALIDAD