Actualitat

De Páramo a Borràs: “Deixin de mirar cap a un altre costat i de normalitzar els boicots i les amenaces”

by cscatalunya — 20 juny 2018 @ 09:42
Comparte

El diputat de Cs retreu a la consellera de Cultura que "ni condemni ni critiqui els actes vandàlics" que van impedir un homenatge a Cervantes en la UB

“Deixin de mirar cap a un altre costat i de normalitzar els boicots i les amenaces”. Així l’hi ha dit el diputat de Ciutadans (Cs) i portaveu adjunt del partit al Parlament, Fernando de Páramo, a la consellera de Cultura, Laura Borràs, després que el passat 7 de juny els CDR van impedir la celebració d’una conferència sobre Miguel de Cervantes a la Universitat de Barcelona. Mentre tots els diputats de Cs han mostrat un exemplar de El Quixot en els seus escons, li ha enlletgit que no hi hagi “ni condemnat ni criticat aquests actes vandàlics”.

“Desperti Govern del llaç groc i aterri en la realitat de Catalunya, on hi ha una divisió que vostès neguen”, s’ha dirigit a la bancada del Govern en una pregunta de Cs sobre la diversitat cultural en la sessió de control a la Generalitat durant el ple de la cambra catalana. I ha afegit que “enfront de l’odi i l’insult una sola paraula: llibertat” després de fer referència als insults que van rebre els diputats de Cs a Vic, on “l’Ajuntament va impedir al partit que ha guanyat les eleccions celebrar un acte polític”. 

De Páramo ha recordat a Borràs que “la universitat pública és de tots els catalans” i que Miguel de Cervantes “és un referent mundial” en literatura. “Deixin de mirar les solapes dels catalans, treballi per a tots ells i defensi la diversitat”, l’ha instat.

Volver a ACTUALIDAD