Actualitat

Inés Arrimadas a Torra: “No pot donar lliçons de diàleg algú que es nega a coincidir amb el Cap d’Estat en un acte públic”

by cscatalunya — 20 juny 2018 @ 10:43
Comparte

La cap de l'Oposició insta al President, en la primera sessió de control després de nou mesos, que “reflexioni, recapaciti, perquè és l'únic responsable de recuperar la convivència a Catalunya”

“No pot donar lliçons de diàleg algú que es nega a coincidir amb el Cap de l’Estat en un acte públic”. Així s’ha dirigit la líder de Ciutadans a Catalunya (Cs) i cap de l’Oposició, Inés Arrimadas, al president de la Generalitat, Quim Torra, a qui ha retret que no tingui pensat assistir divendres que ve a la inauguració dels Jocs del Mediterrani a Tarragona per la presència del Rei Felip VI.

En la primera sessió de control al President després de nou mesos, Arrimadas ha responsabilitzat Torra “d’haver generat una fractura social” que ell ha negat i li ha demanat: “Reflexioni, recapaciti; Vostè és l’únic responsable de recuperar la convivència a Catalunya”.

Vostès han fracturat la societat perquè han trencat el marc democràtic i han substituït símbols de tots per símbols que exclouen”, ha dit Arrimadas, que ha instat Torra a deixar de governar “només pels qui porten un llaç groc”.

També li ha demanat que “condemni la violència”, després que la consellera de Cultura, Laura Borràs, s’hagi negat a condemnar la violència dels autodenominats CDR, que “van impedir que se celebrés un acte d’homenatge a Cervantes”. En aquest sentit, Arrimadas ha insistit en la seva proposta de celebrar “un ple específic en el Parlament per recuperar la convivència”.

Volver a ACTUALIDAD