Actualitat

Sonia Sierra: “Mentre el Govern es gasta els diners de tots els catalans en el ‘procés’, Cs presenta iniciatives per atendre als nens aquest estiu”

by cscatalunya — 25 juny 2018 @ 15:44
Comparte

• La diputada de Cs alerta que Podemos “és la crossa del separatisme a Catalunya”, en relació a la reunió que avui mantenen Quim Torra i Pablo Iglesias

Barcelona, dilluns 25 de juny del 2018. “Mentre el Govern es gasta els diners de tots els catalans en el ‘procés’, Cs presenta iniciatives per atendre als nens aquest estiu”. Així ho ha dit la diputada i portaveu d’Ensenyament de Ciutadans (Cs) al Parlament de Catalunya, Sonia Sierra, després que el seu grup parlamentari hagi presentat en la cambra catalana diverses propostes en matèria d’educació. “Volem que els menors que han acabat el col·legi estiguin ben atesos, que tinguin els llibres de text gratis i volem millorar la situació laboral del professorat”, ha defensat després d’explicar que el seu partit també ha proposat que l’educació universal de 0 a 3 anys sigui gratis “especialment en entorns desfavorits davant la pujada de preus de les escoles bressol”.

En una roda de premsa a la seu del partit a Barcelona, Sonia Sierra ha criticat al president de la Generalitat, Quim Torra, per “denigrar” als qui viuen “en la perifèria i en barris obrers” en mostrar el seu suport a un tuit que es burlava de la cerimònia dels Jocs del Mediterrani. Sobre la xiulada al president català en la cerimònia inaugural, la diputada taronja ha assegurat que “els de el llaç groc no accepten que Catalunya és plural i per això neguen la fractura social”.

Sobre la reunió que avui han mantingut el president de la Generalitat, Quim Torra, i el líder de Podemos, Pablo Iglesias, Sierra ha assegurat que de nou “Podemos és la crossa del separatisme a Catalunya” quan “el populisme i el separatisme estan vists com els pitjors enemics d’Europa”.

Volver a ACTUALIDAD