Actualitat

García: “Els socialistes van donar la presidència de la Diputació de Barcelona als independentistes abans del cop i després continuen donant-li el seu suport”

by cscatalunya — 28 juny 2018 @ 16:28
Comparte

El responsable d'Acció Institucional de Cs a Catalunya afirma que el seu partit "mai donarà els recursos de la Diputació als que insulten la meitat dels catalans"

Barcelona, dijous 28 de juny del 2018. “Els socialistes van donar la presidència de la Diputació de Barcelona als independentistes abans del cop i després continuen donant-li el seu suport”. Això és el que ha dit el responsable d’Acció Institucional de Ciutadans (Cs) a Catalunya, Joan García, després que aquest matí el PSC ha votat juntament amb el PdCat i ERC a favor de Marc Castells com a nou president de la Diputació de Barcelona en substitució de Mercè Conesa que ha deixat el càrrec per presidir el Port de Barcelona.

García ha criticat que el PSC hagi fet president d’aquesta institució a un separatista. I ha afegit que “donar tots els recursos de la Diputació de Barcelona a aquells que insulten més de la meitat dels ciutadans de Catalunya és una cosa que Cs mai farà”.

Així mateix, el responsable d’Acció Institucional de Cs a Catalunya ha assegurat que “el vot favorable dels socialistes els permet mantenir una de les vicepresidències de la Diputació” que ocupa l’alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlón. I ha afegit que a més es tracta també d ‘ “una lletra més de la hipoteca que els socialistes han de pagar els independentistes”,en referència a les condicions imposades pels partits separatistes a canvi del seu vot favorable a la investidura de Pedro Sánchez.

Finalment, García ha afirmat que els vots favorables del PSC i el fet que ocupi una vicepresidència d’aquest organisme, fa als socialistes “còmplices de les decisions que es puguin prendre en aquesta institució”

Volver a ACTUALIDAD