Actualitat

Jorge Soler a Vergès: “Vostè és una Consellera continuista que no té la salut entre les seves prioritats”

by cscatalunya — 29 juny 2018 @ 12:05
Comparte

El portaveu de Salut de Cs critica que la comissió al Parlament hagi estat tancada durant un any i espera que la consellera Vergès no deixi “la seva cadira buida” allà on s'hi parli de Salut

 “Vostè és una Consellera continuista que no té la Salut entre les seves prioritats”. Així s’ha dirigit el portaveu de Ciutadans (Cs) a la comissió de Salut, Jorge Soler, a la Consellera Alba Vergès, quan fa un any que els partits separatistes “van tancar”el Parlament i van “decidir que no es podia parlar de res més que no fos el procés”. Soler considera que la primera compareixença de la Consellera per explicar les actuacions i els objectius del seu Departament ha estat “superficial”i basada en “promeses incomplertes”, com ho va fer també el seu predecessor en el càrrec, Toni Comín.

Així mateix, li ha retret que durant el seu discurs “no hagi fet menció a algunes qüestions tan urgents” com són les retallades del sistema sanitari a Catalunya o les “llargues llistes d’espera”.

El diputat de Ciutadans espera que la nova Consellera no deixi “la seva cadira buida” en aquelles reunions on es parli de sanitat, com per exemple la Interterritorial per millorar el model de finançament. “Espero que sigui una legislatura productiva i es dediqui a implementar totes aquelles coses que el conseller Comín no va fer”, ha afegit.

Per acabar, Jorge Soler li ha demanat a Vergès que “pagui d’una vegada per totes als treballadors el complement de productivitat (DPO) i les pagues pendents”, així com que “contracti substituts i treballi per reduir les llistes d’espera perquè els usuaris i els treballadors estan farts de les seves promeses incomplertes”.

Volver a ACTUALIDAD