Actualitat

Carrizosa: “Hem de treballar perquè la igualtat sigui una premissa en totes les societats avançades i que la legislació l’empari”

by cscatalunya — 30 juny 2018 @ 18:43
Comparte

El diputat de Ciutadans expressa en la manifestació del Pride "el compromís de la formació taronja amb la igualtat de drets del col·lectiu LGTBI+ i el respecte a tots els seus membres"

Barcelona, dissabte 30 de juny de 2018“Hem de treballar perquè la igualtat sigui una premissa en totes les societats avançades i que la legislació l’empari”. Així ho ha afirmat el diputat de Ciutadans (Cs), Carlos Carrizosa, abans de la seva participació en la manifestació del Pride LGTBI+ BCN 2018. El portaveu parlamentari de la formació taronja ha expressat el compromís de Cs“amb la igualtat de drets del col·lectiu LGTBI + i el respecte a tots els seus membres” i ha insistit en la necessitat de “seguir treballant dia a dia per lluitar contra qualsevol tipus de discriminació”.

 

Per això, el grup parlamentari de Cs ha presentat una iniciativa per “protegir i acollir les persones que han patit persecució o represàlies en els seus països d’origen” i que arriben a Espanya “buscant refugi” per la seva orientació sexual. “Hem d’estar orgullosos de formar part d’un país precursor en drets socials”, ha manifestat Carrizosa, en referència al fet que des de 2005 Espanya reconeix els drets del col·lectiu LGTBI+. No obstant això, el diputat de Cs ha afegit que “una societat avançada considera a tots els seus ciutadans lliures i iguals” i que per aquesta raó “cal seguir lluitant perquè ningú pugui ser discriminat per raó de raça, sexe, religió o orientació sexual”.

 

Volver a ACTUALIDAD