Actualitat

Sierra a Sánchez: “No pot dir que hi ha normalitat a Catalunya perquè Torra només vol governar per als que porten el llaç groc”

by cscatalunya — 1 juliol 2018 @ 11:41
Comparte

· La diputada de Cs afirma que "no es pot deixar morir a ningú al mar" i aposta per una "resposta conjunta de la Unió Europea perquè no creixin els populismes"

Barcelona, ​​diumenge 1 de juliol de 2018. La diputada de Ciutadans (Cs) al Parlament de Catalunya, Sonia Sierra, ha advertit a Pedro Sánchez que “no pot dir que hi ha normalitat a Catalunya perquè Torra només vol governar per als que porten el llaç groc”. “Són els mateixos fent el mateix”, ha afegit. Per això, Cs ha presentat una reconsideració davant de la moció de ruptura de la CUP que recolzen tots els partits separatistes i que pretenen sotmetre a votació en contra del Tribunal Constitucional per “evitar que les institucions catalans estiguin fora de la legalitat”.

La diputada de la formació taronja s’ha referit a l’arribada del vaixell Open Arms al port de Barcelona, ​​prevista per dimecres que ve, i ha afirmat que “no es pot deixar morir a ningú al mar”. “Cal una resposta conjunta de la Unió Europea”, ha explicat Sierra, basada en els valors de solidaritat i responsabilitat “perquè no creixin els populismes, un dels grans problemes de la UE juntament amb els nacionalismes”. Per a la diputada de Cs, “Espanya és un país solidari al qual cada cap de setmana arriba un Aquarius” de manera que “es necessiten més ajudes econòmiques i logístiques per fer front a l’arribada d’immigrants”.

Volver a ACTUALIDAD