Actualitat

Inés Arrimadas: “Pedro Sánchez està disposat a vendre Espanya a trossos per mantenir la seva cadira en la Moncloa”

by cscatalunya — 3 juliol 2018 @ 13:28
Comparte

La líder de l'Oposició a Catalunya critica que Puigdemont “és un fugit de la Justícia que segueix cobrant” i que ara “demana dietes i el seu ‘chiringuito’ d’expresident”

Parlament de Catalunya, dimarts 3 de juliol del 2018. “Pedro Sánchez està disposat a vendre Espanya a trossos per mantenir la seva cadira en la Moncloa”. Així ho ha dit la líder de l’Oposició a Catalunya i portaveu nacional de Ciutadans (Cs), Inés Arrimadas, després del trasllat dels polítics presos catalans a presons de Catalunya, quelcom considera “un altre pagament més de la hipoteca que Sánchez té amb els separatistes” ja que “és una decisió política” que no s’ha basat en criteris tècnics. En una roda de premsa en el Parlament, s’ha preguntat “què farà Sánchez” i li ha advertit que la política penitenciarà “no pot ser moneda de canvi per arribar a la Moncloa”.

Després que la Mesa del Parlament hagi admès a tràmit la moció de la CUP per aplicar la via unilateral, la líder de Cs a Catalunya ha alertat que “els partits separatistes segueixen cometent il·legalitats mentre Sánchez segueix mirant cap a un altre costat”. Per això, ha dit que el president del Govern d’Espanya no treballa en ‘l’operació diàleg’, com ell assegura, sinó en “l’operació mirar cap a un altre costat”. I ha afegit que aquesta proposta de la CUP “es reitera en l’error, la il·legalitat i el desafiament a les decisions dels tribunals” pel que Cs ha presentat una reconsideració.

Sobre Carles Puigdemont, que ha sol·licitat “els privilegis d’expresidents: cotxe, assessor, i diners”, Arrimadas ha recordat que “és un fugit de la Justícia suspès del seu càrrec públic que segueix cobrant i demana dietes i el seu ‘chiringuito’ d’expresident”. “Els catalans no poden pagar més festes als polítics independentistes”, ha manifestat després d’alertar que això no passaria a qualsevol altre país democràtic.

En relació al ple d’aquesta setmana en la cambra catalana, Arrimadas ha lamentat que es bloquegi la creació d’una comissió impulsada per Cs sobre discapacitat “mentre es crearà la comissió del 155 del ‘procés’”. “És una vergonya que alguns polítics diguin que per això sí que hi ha temps i ganes de treballar”, ha afegit després de criticar que la comissió sobre els autònoms “sigui un debat limitat en el temps”i no una comissió d’investigació, com proposa Cs.

Volver a ACTUALIDAD