Actualitat

Arrimadas a Torra: “No es confongui; no té al davant a un govern de Sánchez feble, sinó a més de la meitat de catalans i a un Estat europeu del segle XXI”

by cscatalunya — 5 juliol 2018 @ 10:07
Comparte

La cap de l'Oposició a Catalunya adverteix que, en la reunió del proper dilluns, Torra anirà a “cobrar-li la hipoteca a Pedro Sánchez perquè li deu la presidència del Govern d'Espanya”

“Vostè no es confongui; no té al davant a un govern de Sánchez feble, sinó a més de la meitat de catalans i a un Estat europeu del segle XXI”. Així s’ha dirigit la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya i cap de l’Oposició, Inés Arrimadas, al president de la Generalitat, Quim Torra, a qui li ha retret “viure en una gran bombolla d’un llaç groc” allunyada de “les preocupacions dels catalans que són l’atur, la corrupció i la precarietat laboral”.

Arrimadas considera que el President “ni vol ni pot representar els catalans” en la reunió que mantindrà dilluns que ve amb el president del Govern d’Espanya, Pedro Sánchez, perquè acudirà per “parlar del mateix”. “Defensar a tots els catalans seria parlar de finançament, de serveis públics, d’infraestructures, de dependència o de Rodalies”, ha manifestat.

Vostè anirà a cobrar-li la hipoteca a Sánchez perquè li deu la presidència del Govern d’Espanya”, li ha dit a Torra, a qui li ha retret que es comporti com “el president d’un comandament separatista i no de president de la Generalitat”, després que ahir visités les presons catalanes on estan empresonats els polítics que es van saltar les lleis. En aquest sentit, ha avisat al president del Govern d’Espanya que “no es confongui, perquè quan dialoga amb Torra no està dialogant amb tots els catalans, sinó només amb el separatisme”.

Volver a ACTUALIDAD