Actualitat

De Páramo a Maragall: “Deixin d’utilitzar les ambaixades com agències de col·locació de fugits de la Justícia amb diners de tots els espanyols”

by cscatalunya — 5 juliol 2018 @ 10:04
Comparte

Carrizosa exigeix a Puigneró que “no utilitzi políticament els treballadors públics i que garanteixi un entorn de treball neutre, encara que no portin un llaç groc”

 “Deixin d’utilitzar les ambaixades com agències de col·locació de fugits de la Justícia amb diners de tots els espanyols”. Així s’ha dirigit el portaveu adjunt de Ciutadans (Cs) en el Parlament i Secretari de Comunicació del partit, Fernando de Páramo, al conseller d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, Ernest Maragall, a qui ha retret la seva intenció de “seguir obrint ambaixades col·locant a fugits de la Justícia”, com ha fet amb Meritxell Serret.

En la sessió de control al Govern, De Páramo li ha advertit que des de Cs no l’hi posaran “igual de fàcil com ho tenen amb Pedro Sánchez, que és la ganga del ‘procés”: “Des de Ciutadans li seguirem exigint que deixin de gastar-se els diners de tots en màquines de propaganda independentista”. I li ha insistit que “els ‘xiringuitos’ del ‘procés’ els paguin de la seva butxaca” i no de la de tots els espanyols. “Hi ha vida més enllà del llaç groc, i són milers de catalans que volem seguir sent catalans, espanyols i europeus”, ha afegit.

Per la seva banda, el portaveu parlamentari de Cs, Carlos Carrizosa, ha exigit al conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat, Jordi Puigneró, que “no segueixi en la línia” de la seva predecessora Meritxell Borràs, que “va pressionar els treballadors públics i els posava entre l’espasa i la paret”, obligant-los a “posicionar-se políticament”.

“Vostè té l’oportunitat de reconèixer que el que va fer Borràs va ser indignant i intolerable”, li ha dit a Puigneró, a qui també li ha demanat que “es comprometi” a no tornar a fer el mateix i a “garantir un entorn de treball neutre, encara que no portin un llaç groc”. També li ha reclamat una “millora de les condicions laborals” i que “compleixi” les resolucions aprovades en el Parlament per “retornar-los les pagues que els deuen del 2013 i 2014″.

 

Volver a ACTUALIDAD