Actualitat

Arrimadas: “Mentre els separatistes es reafirmen en la declaració d’independència i trepitgen els drets dels catalans, on és el Sr. Sánchez?”

by cscatalunya — 6 juliol 2018 @ 11:53
Comparte

La líder de l'Oposició a Catalunya insta a Sánchez a recórrer la declaració d'independència a través d'una proposta presentada per Cs al Congrés dels Diputats

Parlament de Catalunya, divendres 6 de juliol de 2018. “Mentre els separatistes es reafirmen en la declaració d’independència i trepitgen els drets dels catalans, on és el Sr. Sánchez?”. Així ho ha dit la líder de l’Oposició a Catalunya i portaveu nacional de Ciutadans (Cs), Inés Arrimadas, després de la ratificació de la declaració d’independència aprovada ahir en el ple del Parlament de Catalunya.

Arrimadas ha assegurat que “Sánchez blanqueja a Torra i al separatisme perquè els deu La Moncloa” i insta al president del Govern a “no mirar cap a una altra banda mentre es trepitgen els drets de milions de catalans”. Per això, li ha demanat a Sánchez que presenti un recurs contra la declaració unilateral d’independència dels partits separatistes.

La líder de Cs ha anunciat la presentació d’una Proposició No de Llei de Cs al Congrés dels Diputats “per a que Sánchez doni ordre immediata a l’Advocacia de l’Estat de recórrer la ratificació de la declaració d’independència”.

Arrimadas ha recordat que la seva formació presentarà un recurs d’empara davant el Tribunal Constitucional (TC) però assegura que “Sánchez ha d’actuar” i ha afegit que “no pot ser que estigui disposat a vendre Espanya a trossos”. “Ja està bé de dir que aquí hi ha normalitat i de lliurar els catalans com a moneda de canvi” ha dit.

Sobre la propera reunió entre Sánchez i Torra, la líder de l’Oposició a Catalunya ha assegurat que el president de la Generalitat “està altiu i confiat” perquè “olora la feblesa del govern de Sánchez”. “Li ha de pagar la hipoteca” ha conclòs.

Volver a ACTUALIDAD