Actualitat

Sierra a Sanchís: “Vostè és un independentista radical i director de Tv3, que la paguem tots els catalans però només representa als del llaç groc”

by cscatalunya — 6 juliol 2018 @ 12:42
Comparte

El diputat Nacho Martín retreu als directors de Tv3 i Catalunya Ràdio la “falta de rigor” en el reportatge ‘20-S’ i en les informacions sobre els CDR

Parlament de Catalunya, divendres 6 de juliol del 2018. “Vostè és un independentista radical i director de Tv3, que la paguem tots els catalans però només representa als del llaç groc”. Així l’hi ha dit la diputada de Ciutadans (Cs), Sonia Sierra, al director de Tv3, Vicent Sanchís, en una pregunta de Cs en relació a la valoració de les majories socials. En aquest sentit, li ha retret que “creu que la majoria social de Catalunya és independentista” quan Cs va guanyar les eleccions.

Per la seva banda, el diputat Nacho Martín li ha recriminat al director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, el tractament informatiu dels CDR, després que la ràdio pública els hagi presentat com a ‘defensors de la llibertat i dels drets civils i polítics’ quan “en realitat són comandos separatistes”. A més, li ha dit que “no s’ajusten a la realitat amb les seves descripcions” tampoc en comparar-los amb Martin Luther King: “No imagino a Luther King impedint una conferència sobre Cervantes”. D’altra banda, sobre la neutralitat i objectivitat del reportatge ‘20-S’, Martín ha assegurat que “era un publi-reportatge de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, presos per saltar-se les lleis”, i ha criticat que l’anunci a la web del documental deia que ‘podia servir com a defensa dels encausats’: “No és normal que Tv3 serveixi de defensa en un cas judicial i blanquegi la comissió de delictes”.

En la seva intervenció, el diputat Martín Barra li ha preguntat al director de Tv3 pels informes de l’empresa GFK i ha destacat que la CCMA justifica l’expedient per a la contractació al 2017 “quan la contractació es va fer al 2008”, per la qual cosa ha alertat que no és un contracte públic sinó “lliure adjudicació o a dit”“Portem 10 anys pagant a aquesta empresa amb diners de tots els catalans, facin un concurs públic perquè altres empreses puguin optar a aquest contracte”, l’ha instat.

Volver a ACTUALIDAD