Actualitat

Fernando de Páramo: “Demanem a Sánchez que no es reuneixi amb Torra fins que no rectifiqui i demani perdó a tots els espanyols que ha insultat”

by cscatalunya — 7 juliol 2018 @ 11:22
Comparte

· El secretari de Comunicació de Cs critica que Torra “s'ha reafirmat aquesta setmana a declarar la independència en el Parlament i ha afirmat que el seu referent és Kosovo”

“Demanem a Sánchez que no es reuneixi amb Torra fins que no rectifiqui i demani perdó a tots els espanyols que ha insultat”. Així ho ha dit el secretari de Comunicació de Ciutadans (Cs) i portaveu adjunt en el Parlament de Catalunya, Fernando de Páramo, davant la propera reunió prevista entre el president del govern espanyol i el president de la Generalitat.

De Parámo ha criticat que Torra “s’ha reafirmat aquesta setmana a declarar la independència en el Parlament i ha afirmat que el seu referent és Kosovo”, mentre que “volem seguir sent catalans, espanyols i europeus”. “Aquest és el senyor amb el que vol reunir-se Pedro Sánchez el dilluns?” ha insistit.

El portaveu taronja ha assegurat que “per quedar-se una setmana més a La Moncloa, Sánchez pretén vendre Espanya a trossos i donar un xec en blanc als separatistes”. I ha conclòs: “encara és a temps de rectificar i de no reunir-se amb Torra”.

Volver a ACTUALIDAD