Actualitat

Carlos Carrizosa: “És una bona notícia que Puigdemont hagi de donar la cara davant la Justícia pel seu cop a la democràcia”

by cscatalunya — 12 juliol 2018 @ 14:28
Comparte

El portaveu de Ciutadans reitera que “en el Parlament no es pot votar si s'acata o no una resolució judicial, sinó que cal complir-la”

Parlament de Catalunya, dijous 12 de juliol del 2018. “És una bona notícia que Puigdemont hagi de venir a Catalunya a donar la cara davant la Justícia, com tots els que van donar un cop a la democràcia”. Així ho ha dit el portaveu de Ciutadans (Cs) en el Parlament, Carlos Carrizosa, després que els tribunals alemanys hagin dictaminat que l’ex president de la Generalitat, Carles Puigdemont, va cometre un delicte de malversació en gastar-se “els diners de tots els espanyols per donar un cop a la democràcia”.

En una roda de premsa a la cambra catalana, Carrizosa considera també una “bona notícia” que el tribunal alemany hagi determinat que no hi ha persones a la presó per les seves idees: “S’ha acabat el conte de totes aquestes persones que diuen que són presos polítics”, ha defensat.

El que sí ha lamentat és el “greuge comparatiu que resulta de l’aplicació de l’euroordre”, ja que en el cas de Puigdemont “sortirà beneficiat per fugir de la Justícia” en considerar la justícia alemanya que no hi ha delicte de rebel·lió.

D’altra banda, després que els partits separatistes hagin amenaçat amb no complir la resolució del jutge Pablo Llarena, que suspèn dels seus càrrecs als implicats en el “cop a la democràcia” i a sotmetre-la a votació en el Parlament, Carrizosa ha reiterat: “En el Parlament no es pot votar si s’acata o no una resolució judicial, sinó que cal complir-la”.

Volver a ACTUALIDAD