Actualitat

Arrimadas: “Com a guanyadors de les eleccions seguirem defensant amb valentia una Catalunya per tothom on ningú vulgui foragitar als qui no som independentistes”

by cscatalunya — 14 juliol 2018 @ 12:16
Comparte

La líder de Cs a Catalunya , en una visita a Canet de Mar, afirma que“davant la confrontació alimentada pel govern de la Generalitat, Cs impulsa un ple al Parlament per recuperar la convivència”

Canet de Mar, dissabte 14 de juliol del 2018. “Com a guanyadors de les eleccions seguirem defensant amb valentia una Catalunya per tothom on ningú vulgui foragitar als qui no som independentistes”. D’aquesta manera s’ha expressat la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya i Cap de l’Oposició, Inés Arrimadas, després de ser rebuda amb una forta escridassada per membres de partits independentistes durant una visita a Canet de Mar. Per a Arrimadas, aquests fets “són una mostra de la confrontació alimentada pels partits separatistes i el govern de la Generalitat”

Arrimadas ha afirmat que des de Ciutadans  “per acabar amb aquesta situació i defensar la llibertat” s’impulsa al Parlament de Catalunya el ‘Ple de la Convivència que se celebrarà la propera setmana. La Cap de l’Oposició ha explicat que la seva formació presentarà iniciatives  encaminades a “respectar la neutralitat dels espais públics perquè estiguin lliures de simbologia política, que es condemni la violència i la declaració de persones non grates per les seves idees, i perquè s’abandoni el ‘Procés’ i es prioritzin iniciatives socials i econòmiques”.

En relació a la suspensió dels diputats independentistes empresonats i fugats de la justícia Arrimadas s’ha preguntat “Què farà Sánchez si Parlament i els partits independentistes decideixen no complir la resolució judicial, un cop més?” “S’imaginen  que la sentència del Cas Gürtel s’hagués hagut de votar al Congrés? “Des de Ciutadans lluitarem democràticament dins del Parlament perquè les sentències judicials s’han de complir”, ha conclòs la líder de Cs a Catalunya.

Volver a ACTUALIDAD