Actualitat

Sierra: “Els partits separatistes tenen l’oportunitat de rectificar i decidir en el ‘ple de convivència’ de Cs si volen respectar a tots els catalans”

by cscatalunya — 16 juliol 2018 @ 12:18
Comparte

La diputada de Cs lamenta que Sánchez “miri cap a un altre costat mentre a Catalunya els partits separatistes expulsen als qui no pensen com ells”

Barcelona, dilluns 16 de juliol del 2018. “Els partits separatistes tenen l’oportunitat de rectificar i decidir en el ‘ple de convivència’ de Ciutadans si volen respectar a tots els catalans”. Així ho ha dit la diputada de Ciutadans (Cs), Sonia Sierra, el dia abans que el Parlament celebri el ‘ple per la convivència i les polítiques socials’ proposat per la formació taronja per demanar als partits separatistes que “deixin de saltar-se les lleis, respectin la neutralitat dels espais públics, condemnin tots els atacs i prioritzin els problemes reals dels catalans en lloc d’insistir en les il·legalitats”.

És més necessari que mai recuperar la convivència”, ha alertat Serra en una roda de premsa a la seu de Cs a Barcelona, dos dies després que la líder de Cs a Catalunya, Inés Arrimadas, i la resta de diputats que es van traslladar a Canet de Mar fossin “insultats i escridassats”. “Quan s’insulta a Ciutadans s’insulta també al 20% dels veïns de Canet que ens van votar”, ha assenyalat Sierra, que ha demanat a l’alcaldessa una rectificació.

Davant aquesta situació, la diputada de Cs ha lamentat que Sánchez digui que hi ha normalitat i “miri cap a un altre costat mentre a Catalunya els partits separatistes expulsen als qui no pensen com ells”.

Sobre la suspensió de càrrecs públics a Carles Puigdemont, Oriol Junqueras i als altres quatre parlamentaris processats per rebel·lió, Sierra ha instat de nou a Torrent a “deixar de situar el Parlament fora de la Llei” com feia la seva predecessora, Carme Forcadell. I ha insistit que des de Cs seguiran “defensant els drets de tots els catalans” i treballant perquè “les institucions catalanes estiguin dins de la legalitat”.

Volver a ACTUALIDAD