Actualitat

Arrimadas, sobre la suspensió del ple: “El ‘procés’ és divisió, inestabilitat i silenciar l’oposició perquè no es pugui parlar de l’agenda social i econòmica i de convivència”

by cscatalunya — 18 juliol 2018 @ 12:53
Comparte

La cap de l'Oposició a Catalunya insta Sánchez a “deixar de mirar cap a un altre costat i de tapar les barbaritats al separatisme”, després que el seu partit hagi donat suport a la suspensió del Ple en el Parlament

Parlament de Catalunya, dimecres 18 de juliol del 2018. “El ‘procés’ és divisió, inestabilitat i silenciar l’oposició perquè no es pugui parlar de l’agenda social i econòmica i de convivència”. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya i portaveu nacional del partit, Inés Arrimadas, després que el president del Parlament, Roger Torrent, hagi decidit suspendre el ‘ple de la convivència i la priorització de les polítiques socials’ proposat per Cs per les discrepàncies entre els partits separatistes sobre la suspensió del càrrec públic als parlamentaris que van donar “un cop a la democràcia” com va dictaminar el jutge Pablo Llarena. “No es pot tancar el Parlament cada vegada que el separatisme té divisió interna”, ha sentenciat.

En una roda de premsa, Arrimadas ha denunciat “l’espectacle” que s’ha produït avui i considera “intolerable que s’hagi tancat el Parlament i desconvocat” la sessió plenària amb el vot favorable del PSC. Ciutadans ha estat l’únic partit que ha “defensat que s’ha de complir amb la suspensió i que es pugui parlar dels temes socials i de la convivència” com estava previst, ha dit Arrimadas. També ha insistit que aquest ple “s’ha de celebrar” abans que acabi el període de sessions.

La també portaveu nacional de Cs ha retret als socialistes que “donin la raó” als partits separatistes mentre se segueixen “vulnerant els drets de milions de catalans”. En aquest sentit, ha apuntat a Pedro Sánchez i li ha demanat que “deixi de mirar cap a un altre costat i de tapar les barbaritats al separatisme”. “Aquest és el preu del lloguer de la Moncloa que ha de pagar aquesta setmana?”, s’ha preguntat.

Volver a ACTUALIDAD