Actualitat

De Páramo: “40 anys de PP i PSOE són suficients, cal obrir una nova etapa per passar pàgina del bipartidisme”

by cscatalunya — 22 juliol 2018 @ 12:49
Comparte

El Secretari de Comunicació de Cs es pregunta “on està Sánchez quan els seus socis diuen que declararan la independència” i li retreu que “miri cap a un altre costat atrinxerat en Moncloa”

Barcelona, diumenge 22 de juliol del 2018. “40 anys de PP i PSOE són suficients, cal obrir una nova etapa per passar pàgina del bipartidisme”. Així ho ha dit el Secretari de Comunicació de Ciutadans (Cs) i portaveu adjunt en el Parlament, Fernando de Páramo, que considera “més necessari que mai passar pàgina del bipartidisme amb un nou projecte il·lusionant, sense motxilles i que miri cap al futur”.

El Secretari de Comunicació de Cs ha acusat els “vells partits” de “mirar cap a un altre costat davant la crisi que s’ha generat a Catalunya” i de “pactar amb els partits separatistes” a canvi de “concessions”. També ha criticat que tots dos partits coincideixin que Ciutadans és l’adversari: “Els partits constitucionalistes no són els adversaris; ho són la corrupció, l’atur i els partits que volen declarar la independència”.

Sobre la situació a Catalunya, De Páramo ha criticat que el president del Govern, Pedro Sánchez, “miri cap a un altre costat atrinxerat en Moncloa” i s’ha preguntat: “On està Sánchez mentre els seus socis diuen que declararan la independència i tanquen el Parlament perquè no es pugui celebrar un ple per parlar de convivència?”.

El també portaveu adjunt de Cs en el Parlament s’ha referit a la crisi interna entre els partits separatistes: “Les lluites per les cadires els divideix, però els uneix saltar-se les lleis, el desafiament a la democràcia i la divisió de la societat catalana”. De Páramo ha constatat que “el ‘procés’ és una màquina de dividir la societat catalana i fins i tot als seus propis partits”, per la qual cosa ha assegurat que Cs seguirà defensant que “no es pot mirar cap a un altre costat i que cal plantar cara al separatisme”.

Volver a ACTUALIDAD