Actualitat

Inés Arrimadas: “Els congressos de Convergència sempre acaben igual, amb un nou nom i amb més divisió interna”

by cscatalunya — 22 juliol 2018 @ 12:46
Comparte

En una visita a les festes del Renaixement de Tortosa, la líder de Cs a Catalunya critica que “les discrepàncies de l'independentisme provoquin que es tanqui el Parlament”

Tortosa, dissabte 21 de juliol del 2018. “Els congressos de Convergència sempre acaben igual, amb un nou nom i amb més divisió interna”. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya i portaveu nacional del partit, Inés Arrimadas, el mateix dia que Convergència celebra un congrés per debatre sobre el seu futur. En declaracions als mitjans de comunicació durant la seva visita a les festes del Renaixement a Tortosa, Arrimadas ha criticat que “les discrepàncies de l’independentisme provoquin que es tanqui el Parlament i se silenciï a l’Oposició”, com es va fer dimecres passat quan no es va poder celebrar finalment el Ple per una falta d’acord entre els partits separatistes i “amb l’ajuda del PSC”.

Acompanyada per regidors de Cs a Tarragona i diputats de la província en el Parlament, la líder de l’Oposició ha defensat que des de Ciutadans seguiran “lluitant i demanant” al president de la cambra catalana, Roger Torrent, que “obri el Parlament per poder celebrar abans que acabi el període de sessions el ‘ple per la convivència i la priorització de les polítiques socials’”. “Si no ho fa, estarà incomplint una altra vegada el reglament de la cambra i passant per sobre de l’Oposició”, ha advertit.

La també portaveu nacional de Ciutadans s’ha referit al congrés del PP d’on sortirà el substitut de Mariano Rajoy per dirigir el partit. Encara que no ha volgut entrar en “les guerres internes”, ha lamentat que tant Pablo Casado com Soraya Saenz de Santamaría hagin basat la seva campanya a “dir qui és el candidat que més mal pot fer a Ciutadans”. I ha conclòs: “Els votants del PP saben que el problema d’Espanya no és acabar amb Ciutadans, sinó acabar amb la corrupció, la precarietat laboral o amb el separatisme”, ha conclòs.

Volver a ACTUALIDAD