Actualitat

Carrizosa: “Demanem a Sánchez que surti del seu amagatall i exigeixi als polítics separatistes que respectin la neutralitat de l’espai públic”

by cscatalunya — 26 juliol 2018 @ 11:24
Comparte

Cs presenta un escrit en la delegació del Govern d'Espanya a Barcelona perquè s'apliqui a tota Catalunya la sentència del TSJC que obliga a retirar símbols partidistes

A LA DELEGACIÓN DEL GOBIERNO DE ESPAÑA EN CATALUÑA.docx (1)Barcelona, dijous 26 de juliol del 2018. “Demanem a Pedro Sánchez que surti del seu amagatall i exigeixi als polítics separatistes que respectin la neutralitat i l’objectivitat de l’espai públic”. Així ho ha dit el portaveu de Ciutadans (Cs) en el Parlament, Carlos Carrizosa, després de presentar davant la delegació del Govern d’Espanya a Barcelona un escrit* per instar al president del Govern d’Espanya, Pedro Sánchez, i la delegada Teresa Cunillera, a aplicar a tota Catalunya la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) que es va conèixer ahir i que obliga a retirar els símbols partidistes de l’espai públic.

“A Catalunya estem vivint una situació molt greu; Molts catalans veiem com els polítics separatistes estan envaint l’espai de tots amb simbologia política”, ha advertit Carrizosa. En declaracions als mitjans de comunicació, també ha anunciat que impulsaran “una campanya de presentació d’escrits similars a tots els ajuntaments de Catalunya, perquè l’espai públic no pot pertànyer només als separatistes”.

El portaveu de Cs ha lamentat que, mentre passen aquestes coses, Pedro Sánchez estigui “mirant cap a un altre costat” i “pagant les hipoteques de la seva investidura als partits separatistes”. Li ha tornat a demanar que “prengui cartes en l’assumpte” i s’ha preguntat: “A cas es pensa que els polítics a Catalunya estan per sobre de les lleis o que els alcaldes als pobles poden disposar de l’espai públic i tenyir-ho de símbols polítics que molts veïns no comparteixen?”.

(*) Adjuntem l’escrit presentat a la delegació del Govern

Volver a ACTUALIDAD