Actualitat

Ciutadans impulsa una campanya de retirada de la simbologia partidista als espais públics

by cscatalunya — 27 juliol 2018 @ 18:00
Comparte

· Sota el lema #SonDeTodos, càrrecs públics municipals, afiliats i militants de la formació taronja han retirat llaços grocs de places i carrers

Sant Cugat del Vallès, divendres 27 de juliol del 2018. El Secretari d’Acció Institucional de Ciutadans (Cs), Joan García, ha anunciat l’inici d’una campanya de retirada de la simbologia partidista als espais públics “perquè els veïns tenen dret a un espai públic lliure d’ingerències polítiques”.

Sota el lema #SonDeTodos, càrrecs públics municipals, afiliats i militants de la formació taronja han tret llaços grocs de places i carrers de Sant Cugat del Vallès, basant-se en la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya que insta a garantir la neutralitat i el respecte a la pluralitat dels ciutadans.

El Secretari d’Acció Institucional ha assegurat que “defensar la neutralitat política dels espais públics és la millor garantia per reconstruir la convivència trencada pel separatisme durant l’últim any”. García ha anunciat més accions d’aquest tipus en altres municipis per “defensar el que alguns volen seguir trencant” i “evitar que es vulnerin els principis de neutralitat i objectivitat” per part de les administracions locals.

Volver a ACTUALIDAD