Actualitat

Arrimadas: “Torra prefereix ser el secretari d’un fugit de la justícia a ser el president de la Generalitat”

by cscatalunya — 28 juliol 2018 @ 14:09
Comparte

· La líder de Cs a Catalunya assegura que “els feixistes i violents que volen que Cs desaparegui no ens callaran", després d'un nou atac a la seu del partit a Lleida

Barcelona, dissabte 28 de juliol de 2018. “Torra prefereix ser el secretari d’un fugit de la justícia a ser el president de la Generalitat”. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya i portaveu nacional del partit, Inés Arrimadas, sobre l’acte conjunt que organitzen a Bèlgica el president de la Generalitat, Quim Torra, i “un fugit de la Justícia”, Carles Puigdemont.

Arrimadas ha assegurat que “mentre s’estan tancant serveis de radioteràpia i llits d’hospitals, hi ha problemes com ATLL i retards en infraestructures com la línia 9 del metro o el canal Segarra-Garrigues, Torra prefereix ser el secretari de Puigdemont”. La líder taronja recorda que “a Puigdemont ningú li reconeix la condició d’exiliat” i que la sentència d’Alemanya dictamina que “va haver-hi violència imputable a Puigdemont l’1-O”.

La portaveu nacional de Cs també ha valorat la imputació del PDECAT pel cas del 3% assegurant que “molts es van tornar de sobte independentistes en la cúpula de Convergència amb la intenció de tapar la corrupció però no ho han aconseguit”.

Després de ser atacada la seu de Cs a Lleida amb pintades i pedres, la líder del partit a Catalunya també ha afirmat que “els feixistes i violents que volen que Cs desaparegui no ens callaran”. Es tracta del vuitè atac que rep la seu a Lleida en un any i mig, i el tretzè des que es va inaugurar fa dotze anys.

I sobre la votació fallida de la senda del dèficit al Congrés dels Diputats, Arrimadas li ha demanat al president del govern, Pedro Sánchez, que “accepti la realitat que no pot seguir governant de la mà de Bildu, Rufián i Torra”. “Sánchez és l’únic que no s’ha assabentat que ha de convocar eleccions” per “formar un govern fort amb un acord entre constitucionalistes”, ha sentenciat.

Volver a ACTUALIDAD