Actualitat

Sierra, sobre la reunió prèvia a la comissió bilateral: “Ha estat una presa de pèl; No han anat a parlar de propostes per als catalans, només del ‘procés’

by cscatalunya — 30 juliol 2018 @ 12:11
Comparte

Cs demana la compareixença al Congrés del ministre de Foment perquè“doni explicacions sobre les accions del Govern en relació al sector del taxi”

Barcelona, dilluns 30 de juliol del 2018. “La reunió prèvia a la comissió bilateral ha estat una presa de pèl i un ‘paripé’; No han anat a parlar de propostes per millorar la vida de tots els catalans, només del ‘procés’”. Així ho ha dit la diputada de Ciutadans (Cs), Sonia Sierra, en referència a la reunió que s’ha produït aquest matí en el Palau de la Generalitat amb tots els grups amb representació en el Parlament un dia abans que se celebri la comissió bilateral entre el Govern d’Espanya i l’executiu català.

En una roda de premsa a la seu de Cs a Barcelona, Sierra considera que la reunió, a la qual ha assistit Laura Vïlchez per part de Cs, ha estat una “presa de pèl” perquè “s’han limitat a llegir l’ordre del dia de la comissió bilateral i a deixar ben clar que l’únic punt que els interessa és el del ‘procés’”. Per això, la diputada de Ciutadans ha tornat a recordar-li a Sánchez que “quan es reuneix amb Torra no es reuneix amb tota Catalunya perquè ell només representa als qui porten un llaç groc”. “La majoria de catalans que volem seguir sent catalans, espanyols i europeus no estem representats per aquest Govern”, ha sentenciat.

Sierra ha fet aquestes declaracions després que el president de la Generalitat“hagi anat a Waterloo a fer de secretari d’un fugit de la Justícia” mentre a Catalunya “se segueixen tancant serveis de radioteràpia i llits hospitalaris”.

D’altra banda, la diputada de Ciutadans s’ha referit al col·lapse que viu la ciutat de Barcelona i altres ciutats per la vaga del sector del taxi. “Davant la gravetat dels fets”, des de la formació taronja s’ha demanat la compareixença del ministre de Foment, José Luís Ábalos, al Congrés dels Diputats perquè “doni explicacions sobre les accions del govern en relació a aquest sector i el lloguer de vehicles amb conductor”. Així mateix, ha lamentat que siguin “els ciutadans qui hagin de pagar les conseqüències” d’aquests fets.

Per acabar, la també portaveu de Cs en la comissió d’Ensenyament ha denunciat que “la Generalitat se salta les lleis en la contractació de professorat i no li importa la qualitat de l’ensenyament”. Per això, des de la formació taronja s’ha presentat una proposta en el Parlament i al Congrés en aquest sentit.

Volver a ACTUALIDAD