Actualitat

Roldán, sobre la reunió de la comissió bilateral: “No s’hauria d’haver produït perquè dóna ales als qui van donar un cop a la democràcia”

by cscatalunya — 2 agost 2018 @ 12:07
Comparte

• La diputada de Cs assegura, després de conèixer el baròmetre del CIS, que “Cs és l'única alternativa a 40 anys de bipartidisme” i insisteix a Sánchez que “posi les urnes”

Parlament de Catalunya, dijous 2 d’agost del 2018. “La reunió de la comissió bilateral no s’hauria d’haver produït perquè dóna ales als qui van donar un cop a la democràcia”. Així ho ha dit la diputada de Ciutadans (Cs) en el Parlament, Lorena Roldán, després de la trobada que es va produir ahir entre representants del Govern d’Espanya i de la Generalitat i que considera un “error” perquè suposa “dialogar amb els qui volen trencar Espanya”.
“Sánchez té un govern feble i hipotecat i no li queda una altra que pactar amb els qui volen trencar Espanya per seguir atrinxerat en la Moncloa”, ha assegurat, i ha lamentat que “les conseqüències d’aquest xantatge les estem pagant ja tots els espanyols”.
En una roda de premsa en el Parlament, Roldán ha retret al president del Govern d’Espanya que “segueixi mirant cap a un altre costat” respecte al que està passant a Catalunya mentre “hi ha un Govern descontrolat i el Parlament tancat”. Després de la reunió de la comissió bilateral, la formació taronja ha demanat la compareixença del conseller d’Acció Exterior, d’Ernest Maragall, perquè “doni explicacions a la cambra catalana sobre quins van ser els temes que es van tractar”.
Després de conèixer el baròmetre del Centre d’Investigacions Sociològiques (CIS) que manté el creixement de la formació taronja, Roldán ha evidenciat que Ciutadans és “l’única alternativa a 40 anys de bipartidisme” i ha afegit: “Ni tan sols l’enquesta del govern del ‘dedazo’ de Sánchez ha pogut ocultar el bon resultat de Cs”. Per això ha tornat a insistir-li que “posi les urnes perquè siguin els espanyols els qui decideixin el Govern d’Espanya”. “Demanem a Sánchez que deixi de pastelejar amb els partits nacionalistes i retorni la veu als espanyols”, ha sentenciat.

Volver a ACTUALIDAD