Actualitat

Roldán: “Batet ha de donar explicacions al Congrés sobre la inacció del Govern d’Espanya davant l’ocupació de l’espai públic per part dels partits separatistes”

by cscatalunya — 5 agost 2018 @ 11:46
Comparte

La diputada de Cs critica que “Torra segueixi sense reconèixer que a Catalunya hi ha fractura social” i Sánchez “mirant cap a un altre costat per seguir uns mesos més a la Moncloa”

Barcelona, diumenge 5 d’agost del 2018. “Batet ha de donar explicacions al Congrés sobre la inacció del Govern davant l’ocupació de l’espai públic per part dels partits separatistes”. Així ho ha dit la diputada de Ciutadans (Cs) i senadora del partit, Lorena Roldán, després d’anunciar que demanaran la compareixença de la ministra de Política Territorial i Funció Pública, Meritxell Batet, al Congrés perquè expliqui què li sembla “l’amenaça” del president de la Generalitat, Quim Torra, de “multar a aquells que volem donar compliment a les resolucions judicials” traient la simbologia partidista de l’espai públic com obliga la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).

En declaracions als mitjans de comunicació a Barcelona, Roldán ha criticat que“Torra segueixi sense reconèixer que a Catalunya hi ha fractura social”, després que ella mateixa hagi “rebut insults i amenaces a través de xarxes socials”, com també la cap de l’Oposició, Inés Arrimadas, que “està sent sotmesa a una campanya d’assetjament masclista”. Ha volgut deixar clar que quan s’insulta a membres de Ciutadans també s’està insultant a “tots aquells catalans que van confiar en Cs” i que van fer que guanyessin les eleccions.

La diputada de Cs ha retret al president del Govern d’Espanya, Pedro Sánchez, que segueixi “mirant cap a un altre costat i dient que a Catalunya hi ha normalitat per seguir uns mesos més a la Moncloa”. “Sánchez està més pendent de complir els seus acords amb els nacionalistes que de protegir a tots els catalans; la lletra de la Moncloa li està sortint molt cara”, ha sentenciat.

Sobre la presència del cap de l’Estat als actes d’homenatge a les víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils, Lorena Roldán veu positiu que estigui per“representar a milions de catalans que volen seguir sent catalans, espanyols i europeus”. La diputada de Cs espera que “no passi com l’any passat, que es respecti a les víctimes i no s’exclogui a aquells catalans que es veuen representats en la figura del cap de l’Estat”.

Volver a ACTUALIDAD