Actualitat

Ciutadans proposa ampliar la vigilància a platges i piscines públiques de Catalunya per garantir la seguretat

by cscatalunya — 6 agost 2018 @ 09:27
Comparte

La diputada Laura Vílchez insta al Govern a “reaccionar i posar remei a la ineficiència de la normativa que regula el sector del salvament i socorrisme a Catalunya”

20180804 – Proposta de Resolució sobre l’adopció de mesures per pal·liar la manca de socorristes en platges i piscines públiquesBarcelona, dissabte 4 d’agost del 2018. La diputada de Ciutadans (Cs), Laura Vílchez, ha instat al Govern de la Generalitat a “ampliar la vigilància a platges i piscines públiques de Catalunya per garantir la seguretat i evitar més morts” per ofegaments. Després de presentar una proposta de resolució en el Parlament en aquest sentit, Vílchez ha criticat que el Govern segueixi “sense reaccionar” a un problema que des de la formació taronja ja van denunciar fa un any.

Una de les propostes de Cs és “incrementar els centres i institucions que imparteixin els estudis necessaris per l’obtenció del títol de socorrista”, per tal de poder augmentar les places.

Per això, la diputada de Cs considera “urgent que el Govern reaccioni i posar remei a la ineficiència de la normativa que regula el sector del salvament i socorrisme a Catalunya”. També l’ha instat a “dotar dels recursos necessaris perquè tinguem un estiu sense més morts per la falta de vigilància a les platges i piscines públiques de Catalunya”.

Volver a ACTUALIDAD