Actualitat

Ciutadans critica que el Govern no respecti a tots els alumnes catalans ni la neutralitat a les escoles

by cscatalunya — 7 agost 2018 @ 13:18
Comparte

La diputada de Cs, Marina Bravo, lamenta que el conseller d’Ensenyament reconegui en una resposta a una pregunta de Cs que “només governarà pels qui porten un llaç groc”

Barcelona, dimarts 7 d’agost del 2018. La diputada de Ciutadans (Cs), Marina Bravo, ha criticat que el Govern “no respecti a tots els alumnes catalans” en“no respectar la neutralitat tampoc a les escoles” i no retirar els símbols partidistes dels edificis públics. Des de la formació taronja es va preguntar* al conseller d’Ensenyament, Josep Bargalló, sobre quines mesures prendria per garantir la neutralitat en algunes escoles públiques on consta simbologia política i que, per tant, “no representen a tots els alumnes catalans”.

Marina Bravo ha lamentat que, en la seva resposta, el Conseller hagi reconegut que “només governarà pels qui porten un llaç groc, justificant la presència de simbologia clarament política, que no representa a tots, en les escoles”.

Davant això, la diputada de Cs ha demanat al Govern d’Espanya que “no abandoni els alumnes catalans” i s’ha preguntat: “Què més han d’escoltar perquè vegin que a Catalunya s’estan vulnerant lleis molt bàsiques?”.

(*) Adjuntem les preguntes que va fer Cs
P399_406 P595_598 (1) P210_213

Volver a ACTUALIDAD