Actualitat

Cs demana al Govern que expliqui com pot defensar que la policia que paguem tots col·labori amb un fugit de la Justícia

by cscatalunya — 9 agost 2018 @ 12:13
Comparte

A la diputada de Cs, Marina Bravo, no li “sorprèn” que un jutge demani investigar Aragonès per l'1-O: “Forma part del govern que va donar el cop a la democràcia”

Barcelona, dijous 9 d’agost del 2018. La diputada de Ciutadans (Cs), Marina Bravo, ha demanat al Govern que “expliqui com pot defensar que la policia que paguem tots col·labori amb un fugit de la Justícia”, en referència a l’escorta que, segons el Govern, té dret a tenir Carles Puigdemont. La formació taronja ha sol·licitat* el suposat informe on consta, segons l’executiu català, que ha de tenir aquest servei i que Cs considera “un contrasentit i un frau a la Justicia”.

En una roda de premsa a la seu de Cs a Barcelona, Bravo ha criticat Torra per“actuar novament com el secretari de Puigdemont i no com el president de tots els catalans”. “En lloc de defensar els interessos de tots, es dedica a atendre a un fugit de la Justícia i a col·locar a tots els que van donar un cop a la democràcia”, ha sentenciat. Davant això, ha tornat a preguntar al president del Govern d’Espanya, Pedro Sánchez, “fins quan seguirà mirant cap a un altre costat i dient que a Catalunya hi ha normalitat”.

D’altra banda, després que un jutge de Barcelona hagi demanat al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) investigar al vicepresident del Govern, Pere*Aragonès, pel referèndum il·legal de l’1-O, Marina Bravo ha reconegut: “No ens sorprèn; Aragonès movia fils de la conselleria d’Economia i forma part del govern que va donar el cop a la democràcia”. Ha reiterat que “tothom sap que són els mateixos i tornaran a fer el mateix, excepte Pedro Sánchez, que segueix mirant cap a un altre costat per seguir uns mesos més a la Moncloa”.

20180809 – Petició de Cs

Volver a ACTUALIDAD