Actualitat

Marina Bravo retreu al Govern que “utilitzi la policia de tots com a instrument per a les seves il·legalitats”

by cscatalunya — 10 agost 2018 @ 12:36
Comparte

Des de Cs demanen explicacions a l'executiu català sobre les conseqüències que tindrà el fet que hi hagi 72 Mossos imputats per l'1-O

Barcelona, divendres 10 d’agost del 2018. La diputada de Ciutadans (Cs), Marina Bravo, ha criticat que el govern de la Generalitat “utilitzi la policia de tots els catalans com a instrument per a les seves il·legalitats”. Ho ha dit després que el conseller d’Interior, Miquel Buch, hagi reconegut que hi ha 72 Mossos d’Esquadra imputats pel referèndum il·legal de l’1-O com a resposta a una pregunta de Ciutadans en el Parlament de Catalunya.

Bravo ha advertit que els Mossos “estan per servir els ciutadans” i “no per veure’s immersos en processos judicials” per “complir les ordres dels seus superiors”. “La polititzada cúpula dels Mossos ha posat a molts funcionaris entre l’espasa i la paret”, ha sentenciat la diputada de Cs.

Per això, des de la formació taronja demanaran més explicacions al Govern sobre aquesta qüestió per tal de “depurar responsabilitats polítiques” i conèixer “les conseqüències que tindrà el fet de tenir 72 agents imputats”.

Volver a ACTUALIDAD