Actualitat

Jorge Soler: “Mentre Torrent tanca el Parlament i segueix amb la confrontació; Cs segueix treballant i defensant els drets de tots els catalans”

by cscatalunya — 14 agost 2018 @ 08:50
Comparte

El portaveu adjunt de Cs defensa uns espais públics i unes institucions “neutrals i que representin a tots els ciutadans”

Barcelona, dimarts 14 d’agost del 2018. “Mentre Roger Torrent tanca el Parlament i segueix amb la confrontació; Cs segueix treballant i defensant els drets de tots els catalans”. Així ho ha dit el diputat i portaveu adjunt de Ciutadans (Cs), Jorge Soler, després que el seu partit va denunciar ahir davant la Fiscalia al president del Parlament i la resta de membres de la Mesa de la cambra catalana que van admetre a tràmit la moció d’independència de la CUP. En aquest sentit, creu que “davant un delicte de prevaricació” hauria d’estar el president del Govern d’Espanya, Pedro Sánchez, el que hauria d’haver instat a l’Advocacia de l’Estat a fer això.

En una entrevista al programa El Matí de Catalunya Ràdio, Soler ha criticat“l’immobilisme” de Sánchez i ha destacat que es deu a la seva arribada a la presidència: “Ell va arribar al Govern d’Espanya per la porta del darrera gràcies als partits nacionalistes i, per això, ha de seguir pagant les hipoteques”.

En resposta a una pregunta sobre la campanya de Cs per aconseguir que els espais públics i les institucions catalanes siguin neutrals, el diputat de Cs considera necessari que els partits independentistes “deixin l’enfrontament i comencin a treballar en polítiques socials i la resta de temes que preocupen als ciutadans”. I, sobre la retirada d’una pancarta per part d’un regidor de Cs a l’Ajuntament de Reus, ha recordat que el seu partit va guanyar les eleccions en aquest municipi, on el consistori penja en la seva façana “símbols i pancartes que no representen a tots”. Davant d’aquesta situació, ha defensat que Catalunya necessita “un projecte alternatiu i tornar al seny”.

 

Volver a ACTUALIDAD