Actualitat

Rivera: “Avui és un dia per aparcar les diferències, respectar i honrar a les víctimes i dir-li al món que junts derrotarem al terrorisme”

by cscatalunya — 17 agost 2018 @ 10:50
Comparte

Arrimadas assegura que l'acte d'avui és "un homenatge a les víctimes"però critica que "a Catalunya s'aprofitin fins i tot aquestes ocasions per fer apologia de l'independentisme”

Barcelona, divendres 17 d’agost del 2018. “Avui és un dia per aparcar les diferències, respectar i honrar a les víctimes i dir-li al món que junts derrotarem al terrorisme”. Així s’ha expressat el president de Ciutadans (Cs), Albert Rivera, qui ha explicat que “només hi ha un camí, estar junts enfront de la barbàrie i donar suport a les víctimes. Avui és un dia de respecte i dignitat”.

Rivera, que ha acudit als actes d’homenatge a les víctimes dels atemptats  del 17 d’agost de l’any passat a Barcelona i Cambrils, juntament amb la cap de l’oposició i líder de Cs a Catalunya, Inés Arrimadas, ha assegurat que “al terrorisme l’hem de combatre igual que vam fer per a derrotar a ETA, tots units”.

“Els murs i els enfrontaments no solucionaran problemes globals com el terrorisme. Si no ets capaç de respectar a les víctimes no ets un demòcrata”, ha criticat el president del partit taronja en relació a les pancartes aparegudes contra el Rei durant l’homenatge.

Per la seva banda, Arrimadas ha manifestat que “l’acte d’avui és un homenatge a les víctimes, però a Catalunya s’aprofiten fins i tot aquestes ocasions per a fer apologia de l’independentisme”. “No hi ha discrepància política que pugui tapar el suport a les víctimes. Un país també es mesura pel tracte i el reconeixement que es fa a les seves víctimes. Hem demanat una comissió d’investigació per a esclarir l’ocorregut i ens hem quedat sols. PP, PSOE i els partits separatistes van votar en contra i Podemos es va abstenir”, ha retret Inés Arrimadas.

Volver a ACTUALIDAD