Actualitat

Arrimadas: “Ciutadans seguirà lluitant per una Catalunya de tots els catalans on no hi hagi ocupació de l’espai públic amb símbols ideològics excloents”

by cscatalunya — 26 agost 2018 @ 15:00
Comparte

• La líder de Cs a Catalunya anuncia per a la setmana que ve una concentració de suport a la dona agredida quan retirava llaços grocs i la presentació d'una denúncia pels fets davant la Fiscalia "perquè s'investigui si hi ha delicte d'odi"

Jerez de la Frontera, diumenge 26 d’agost. “Des de Ciutadans seguirem lluitant per una Catalunya de tots on no hi hagi ocupació de l’espai públic amb símbols ideològics excloents”. Amb aquestes paraules s’ha expressat la líder de Ciutadans (Cs) i Cap de l’Oposició a Catalunya, Inés Arrimadas, després que ahir la dona d’un militant de la formació taronja rebés una brutal agressió quan retirava llaços grocs a Barcelona. Arrimadas ha recordat que “la fractura social és una realitat a Catalunya” i que des del seu partit seguiran apostant per “la convivència, el sentit comú i la tornada a la legalitat a Catalunya”.

En repulsa d’aquest atac i com a mostra de suport a la víctima i la seva família, Arrimadas ha anunciat la convocatòria d’una concentració el proper dimecres 29 d’agost a les 19h al Passeig Pujadas de Barcelona, el punt en què va tenir lloc l’agressió . A més la líder de Cs ha afegit que la seva formació presentarà una denúncia davant la Fiscalia “perquè investigui si aquest fet constitueix un delicte d’odi”.

“Els partits separatistes no ens faran callar els qui defensem una Catalunya per a tots”, ha afirmat la líder de Cs que ha criticat que des del govern de la Generalitat “es doni cobertura als que embruten l’espai públic amb símbols partidistes, mentre es persegueix als que lluitem per un espai per a tots els catalans “.

Per a la Cap de l’Oposició a Catalunya el govern de la Generalitat està “desbocat” perquè té al govern de Sánchez a les seves mans ja que els deu la butaca de la Moncloa. I ha criticat que l’executiu “deixi tirats els servidors públics que defensen les institucions com és el cas del jutge Llarena”, en referència al fet que el govern de Sánchez no pagarà la defensa del magistrat del Suprem per la denúncia que contra ell ha presentat Puigdemont. És per això que ha exigit la compareixença de la ministra de Justícia i de la vicepresidenta del Govern.

Finalment “davant la falta de projecte de Sánchez” la líder de Ciutadans a Catalunya ha reclamat la convocatòria d’eleccions perquè “el govern d’Espanya no depengui dels que volen trencar Espanya” “Torra, Puigdemont, Rufián o Bildu, no poden marcar la política espanyola “, ha conclòs

Volver a ACTUALIDAD