Actualitat

Roldán: “Torra s’ha anat a Brussel·les a rebre instruccions d’un fugat de la justícia sobre com tornar a donar un cop a la democràcia”

by cscatalunya — 27 agost 2018 @ 12:17
Comparte

La diputada de Cs lamenta que "no hi hagi una condemna unànime de tots els partits a l'agressió a una dona que retirava llaços grocs" i els convida a "sumar-se a la concentració de condemna de dimecres"

Barcelona, dilluns 27 d’agost de 2018. “Torra s’ha anat a Brussel·les a rebre instruccions d’un fugat de la justícia sobre com tornar a donar un cop a la democràcia”. Això és el que ha afirmat la diputada de Ciutadans (Cs), Lorena Roldán, en referència al viatge avui a Brussel·les del president de la Generalitat, per entrevistar-se amb Carles Puigdemont. La diputada de Cs ha lamentat que Torra reprengui la seva agenda “no per parlar de sanitat, educació o com recuperar la convivència a Catalunya” sinó que ho faci per fer de “secretari” de Puigdemont “.

En relació a la brutal agressió soferta per la dona d’un militant de Cs aquest cap de setmana a Barcelona, la diputada de la formació taronja ha afirmat que no es pot obviar que aquests episodis es produeixen “a causa del clima de confrontació que han provocat els partits i associacions independentistes “. Roldán considera que el fet que no hi hagi una condemna unànime d’aquesta agressió per part de tots els partits és una “greu irresponsabilitat” i per això els ha convidat a “sumar-se a la concentració de condemna dels fets i de suport a la víctima que se celebrarà dimecres que ve a Barcelona “.

Finalment, pel que fa a la demanda presentada per Puigdemont contra el jutge Llarena, Lorena Roldán ha criticat al president del Govern  “pels dubtes” a l’hora de decidir si el govern sufraga la defensa del jutge del Tribunal Suprem davant la justícia belga. I ha lamentat que Sánchez “deixi desprotegits als servidors públics que fan complir amb la llei i a milions de catalans que no volem separar-nos de la resta d’Espanya” “Sánchez està disposat a tot per acontentar els seus socis, està disposat a tot per dormir una nit més a la Moncloa “, ha sentenciat la portaveu de la formació taronja

Volver a ACTUALIDAD