Actualitat

Arrimadas: “Hem acudit al Defensor del Poble per expressar el que milions de catalans senten: indefensió davant la vulneració dels seus drets”

by cscatalunya — 30 agost 2018 @ 15:20
Comparte

La líder de l'oposició a Catalunya assegura que "la tasca de retirar símbols partidistes hauria de ser de l'Administració Pública, però ni Torra ni Sánchez estan complint amb la sentència del TSJC"

Madrid, dijous 30 d’agost de 2018. “Hem acudit al Defensor del Poble per expressar el que milions de catalans senten: indefensió davant la vulneració dels seus drets”. Amb aquestes paraules s’ha expressat la líder de Ciutadans a Catalunya i Cap de l’Oposició, Inés Arrimadas, després de reunir-se amb el Defensor del Poble i registrar un escrit d’empara davant aquesta institució. Per Arrimadas, “la tasca de retirar símbols partidistes hauria de ser de l’Administració Pública, però ni Torra ni Sánchez estan complint amb la sentència del TSJC”.

Així mateix, la Cap de l’Oposició ha acusat el Govern de la Generalitat de “donar indicacions als Mossos perquè persegueixin als que retiren llaços grocs i no als que ocupen l’espai públic amb símbols ideològics”. I ha criticat “l’ús que fa la Generalitat de les dades dels catalans, el desemparament que sent molta gent per l’incompliment de sentències en l’àmbit educatiu o la parcialitat del Síndic de Greuges, que s’ha manifestat clarament a favor de Procés i del Govern de la Generalitat “.

“No acceptem que es digui que qui treu un llaç de l’espai públic trenca la convivència” i ha afegit que “els que provoquen la fractura social són els que ocupen l’espai públic amb ideologia política i volen expulsar els que no pensem com ells; com a guanyadors de les eleccions a Catalunya, no baixarem el cap ni ens quedarem callats “.

Finalment, Arrimadas ha recordat que Ciutadans va plantejar al Parlament la celebració d’un Ple per la Convivència que els partits separatistes van bloquejar.

Volver a ACTUALIDAD