Actualitat

Carrizosa: “Un any després, la dignitat del Parlament no s’ha recuperat encara per culpa dels separatistes”

by cscatalunya — 4 setembre 2018 @ 13:13
Comparte

El portaveu de Cs assegura que “Torra només fa monòlegs davant el seu públic” perquè “no és el president de la Generalitat sinó d'un CDR

Parlament de Catalunya, dimarts 4 de setembre de 2018. “Un any després, la dignitat del Parlament no s’ha recuperat encara per culpa dels separatistes”. Així ho ha dit el portaveu del grup parlamentari de Ciutadans (Cs), Carlos Carrizosa, després que la Mesa del Parlament hagi rebutjat celebrar un ple el 6 de setembre tal com demanava la formació taronja “per recordar el succeït fa un any, quan es va atropellar els drets de l’oposició” i “per garantir que això no torni a passar”.

Carrizosa ha explicat que “transcorregut un any, hi ha més de dos mil iniciatives parlamentàries pendents i només hi ha hagut dues sessions de control al president de la Generalitat”. “El Parlament és una institució malmesa i inoperant que els separatistes utilitzen al seu gust” ha dit.

El portaveu taronja també ha criticat que no se celebri el ple de convivència sol·licitat per la seva formació “per parlar de fractura social”. “Els que donen la culpa a Cs per retirar llaços pacíficament són els que no condemnen les agressions a constitucionalistes”, mentre que “nosaltres condemnem tot tipus d’agressions”.

Carrizosa també ha assegurat que Torra només fa monòlegs davant el seu públic”perquè “no és el president de la Generalitat sinó d’un CDR (Comitè de Defensa de la República”. Creu que el president del govern català “no s’atreveix a donar explicacions davant l’oposició i prefereix anar al TNC (Teatre Nacional de Catalunya) a que l’aplaudeixin els seus”. I ha afegit que “mentre marxen les empreses de Catalunya, baixa el turisme i puja l’atur, Torra prefereix donar la culpa a Espanya i reconduir el seu discurs per només parlar del procés”.

Finalment, el portaveu de Cs ha confirmat que el seu partit no assistirà als actes institucionals de l’11 de setembre perquè “la Diada ja no és de tots, se l’han apropiat els separatistes”. Carrizosa ha dit que “a més de la meitat dels catalans els ha d’indignar i molestar que el Govern s’apropiï de la Diada de forma desvergonyida”.

Volver a ACTUALIDAD