Actualitat

Carrizosa: “Un any després segueixen sense reconèixer el fracàs del cop a la democràcia i trepitjant els drets de la majoria de catalans”

by cscatalunya — 6 setembre 2018 @ 13:47
Comparte

El portaveu de Cs en el Parlament considera que “Roger Torrent actua igual que Forcadell" i "depenent del que li dictin des de Waterloo"

Parlament de Catalunya, dijous 6 de setembre del 2018. “Un any després, els partits separatistes segueixen sense reconèixer el fracàs del cop a la democràcia i trepitjant els drets de la majoria de catalans”. Així ho ha dit el portaveu de Ciutadans (Cs) en el Parlament, Carlos Carrizosa, el dia que es compleix un any del ple en el qual “es va dur a terme per part dels partits separatistes l’atac a la democràcia”.

En una roda de premsa a la cambra catalana, Carrizosa considera que un any després “aquests fets tan greus perduren” perquè el president de la Cambra, Roger Torrent, “està fent el mateix que feia Forcadell en aquella sessió, que és no defensar els drets dels diputats”. A més, ha recordat que Torrent té “més plens desconvocats que convocats” perquè “depèn del que li dictin des de Waterloo”.

Encara que pretenguin silenciar a l’oposició tancant-nos el Parlament, no callarem”, ha advertit Carrizosa. Per això, avui Ciutadans celebrarà un acte a Barcelona per reivindicar que no es torni a repetir “mai més” un cop a la democràcia com el de fa un any i en el qual participaran el president del partit, Albert Rivera, i la líder de Cs a Catalunya, Inés Arrimadas.

Volver a ACTUALIDAD