Actualitat

Roldán: “Exigim a la Generalitat i al Govern d’Espanya que compleixin amb la seva obligació de garantir la neutralitat de l’espai públic

by cscatalunya — 7 setembre 2018 @ 13:39
Comparte

La diputada de Cs s’uneix a la denúncia que ha fet Rivera aquest matí de la “manipulació” de TV3: “És evident que la televisió que paguem tots està al servei del separatisme”

Parlament de Catalunya, divendres 7 de setembre del 2018. “Exigim a la Generalitat i al Govern d’Espanya que compleixin amb la seva obligació de garantir la neutralitat a l’espai públic”. Així ho ha dit la diputada de Ciutadans (Cs), Lorena Roldán, després que ahir es reunissin el ministre d’Interior, Fernando Grande-Marlaska, i el conseller d’Interior, Miquel Buch, en la Junta de Seguretat i d’on van ser “incapaços” de “concretar cap mesura per garantir la neutralitat de l’espai públic, com va demanar el mateix Defensor del Poble”, que va donar la raó a Cs.

En una roda de premsa, Roldán ha retret al Ministre que digués que hi ha“lleialtat” amb Buch, la Conselleria de la qual “té un llaç groc” a la porta i està sent “investigada per si van donar instruccions per investigar a algunes persones que retiraven llaços grocs”. “Com a Grande-Marlaska li serveix la simple paraula de Buch, des de Ciutadans demanarem explicacions”, ha advertit.

Per això, des de la formació taronja han registrat una sol·licitud perquè el Govern aporti una “còpia de les instruccions que ha donat el conseller d’Interior als Mossos d’Esquadra perquè retirin simbologia partidista de l’espai que és de tots”. També han registrat una proposta de resolució perquè la Generalitat “garanteixi la neutralitat” a l’espai públic.

D’altra banda, la diputada de Ciutadans s’ha sumat a la denúncia que ha fet el president del partit, Abert Rivera, aquest matí de la “manipulació” de TV3 en una entrevista a la cadena pública. “És evident que la televisió que paguem tots està al servei del separatisme”, ha dit Roldán després de posar diversos exemples. “Demanem que sigui una televisió neutral i que ens representi a tots”, ha conclòs.

Volver a ACTUALIDAD