Actualitat

Carrizosa: “L’11S s’ha convertit en una festa pagada per tots els catalans però que solament representa a una part”

by cscatalunya — 10 setembre 2018 @ 12:45
Comparte

Ciutadans demanarà al Govern que expliqui el cost total dels actes institucionals i els recursos informàtics que dedicaran al còmput de manifestants de la Diada

Barcelona, dilluns 10 de setembre del 2018. “L’11S s’ha convertit en una festa pagada per tots els catalans però que solament representa a una part”. Així ho ha dit el portaveu de Ciutadans (Cs) en el Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, el dia abans de la Diada de Catalunya, que considera ha deixat de ser el dia de tots els catalans per convertir-se en “la festa del separatisme”. Des de la formació taronja porten “molts anys reivindicant que la festa de Catalunya sigui el 23 d’abril”, dia de Sant Jordi, ja que és una jornada “d’amor, de concòrdia i de cultura, sense connotacions nacionalistes”, ha defensat Carrizosa.

En una roda de premsa a Barcelona, Carrizosa ha confirmat que des de Cs no participaran en cap acte institucional i ha afegit: “Per a la majoria de catalans que no som independentistes, la Diada consistirà en anar-se’n el més lluny possible de les manifestacions”. També ha anunciat que demanaran al Govern que expliqui “el cost total dels actes institucionals i els recursos informàtics que dedicaran al còmput de manifestants” a través d’una aplicació.

Ciutadans organitza un acte a Barcelona que comptarà amb la participació del president del partit, Albert Rivera, i de la líder de Cs a Catalunya, Inés Arrimadas, i des del qual s’apostarà “per la unió i la concòrdia, en lloc de la divisió i el conflicte”.

D’altra banda, després de l’entrevista del president de la Generalitat, Quim Torra, a La Sexta, Carrizosa ha evidenciat que “segueix ignorant a l’altra meitat de Catalunya que no és independentista”. Ha lamentat que “segueixi endavant amb el cop a la democràcia com l’anterior govern de Puigdemont” i li ha demanat novament que “obri el Parlament i se sotmeti a les sessions de control”.

Volver a ACTUALIDAD